Mobility Day 2007 – najava

Evo, za sve koji još nisu upoznati, 11. rujna 2007. u hotelu Antunović u Zagrebu, održati će se "Mobility Day" – skup posvećen najnovijim mobilnim tehnologijama i rješenjima baziranim na Microsoftovim proizvodima. Skup organiziraju tvrtke Mobendo i Citus. Sve koji se do sada nisu odlučili, još jednom pozivam da nam se pridruže.
Evo i službenog poziva na skup:
"Poštovani!

Sa zadovoljstvom vam najavljujemo skup u organizaciji tvrtki Mobendo d.o.o. i Citus d.o.o. namijenjen IT profesionalcima koji se bave Microsoft mobilnom tehnologijom, poslovnim aspektima, razvojem aplikacija, infrastrukturom, održavanjem.

Ovom prilikom pozivamo vas da rezervirate vrijeme u svojem kalendaru 11. rujna 2007. i sudjelujete na skupu pod nazivom Mobility Day koji će se održati u hotelu Antunović, Zagreb.
Predavanja će držati vodeći Microsoft (Redmond i UK) te domaći stručnjaci na području mobilnog razvoja i mobilnog poslovanja.

Predavanja će biti podijeljena na tri segmenta: Poslovni Smjer i Razvojni Smjer i ITPro Smjer

Razvojni smjer namijenjen je projektantima i razvojnim inženjerima, sa predznanjem o u radu sa alatom Visual Studio 2005, a predavanja su fokusirana na primjenu postojećih znanja u razvoju mobilnih rješenja, sa naglaskom na Windows Mobile 6.0

ITPro Smjer namijenjen je projektantima i sistem inženjerima, a biti će govora o integraciji sa poslužiteljima poput Exchange Server, SQL Server, Office Communication Server 2007, te održavanjem i masivnom implementacijom uređaja u poslovnoj okolini.

Poslovni Smjer namijenjen je IT menadžerima, savjetnicima i donosiocima poslovnih odluka. U ovom smjeru će biti govora o vrijednosti uvođenja mobilnih uređaja u svakodnevno poslovanje uz prikaz konkretnih primjera iz prakse.

Sudionici će se upoznati s najnovijim mobilnim tehnologijama i rješenjima baziranim na Microsoftovim proizvodima, a imat će priliku doznati više o najnovijim i nadolazećim proizvodima, kao što su SQL Server CE, Windows Mobile 6.0 i podrška za razvoj mobilnih rješenja koja dolazi uz Visual Studio 2008.

Svaki sudionik konferencije će dobiti konferencijsku torbu i majicu, te poklone, posebne ponude i promotivne materijale sponzora.

Bogate i atraktivne nagrade za polaznike konferencije osigurali su organizatori i sponzori. Iza svakog termina predavanja će se dijeliti jedna nagrada, a na kraju konferencije podijelit će se 10 glavnih nagrada (Windows Mobile uređaji, PDA GPS uređaji, Printeri, Access Pointovi).

Prijavite se što prije jer je broj polaznika ograničen.
Detaljne informacije o sadržaju, rasporedu predavanja, te procesu prijava potražite na službenim web stranicama
http://www.mobilityday.com.

Veselimo se Vašem dolasku,

<

p>Vaš Mobilty Day Team"

Sve ostale informacije možete saznati na službenim stranicama, a nakon samog skupa, ovdje (na blogu) će biti dostupni autorovi komentari i doživljaji…

Leave a Comment.